Η φιλοσοφία μου
Το ατελιέ είναι ο χώρος, μέσα στον οποίο παίρνει σάρκα και οστά το ονειρεμένο νυφικό κάθε μέλλουσας νύφης, αυτό που θέλει και ονειρεύεται να φορέσει αλλά δεν είναι δυνατό να βρει έτοιμο. Όλο και περισσότερες κοπέλες επιλέγουν το χειροποίητο νυφικό, μια και έχει αποδειχτεί ως το πλέον ασφαλές, εφόσον όμως την κατασκευή του αναλάβουν άνθρωποι, που γνωρίζουν τη δουλειά τους και έχουν εμπειρία στο χώρο του νυφικού.

Το να σχεδιάζω και να δημιουργώ αυτό, που έχω στο μυαλό μου, είναι κάτι παραπάνω από απλή δουλειά για μένα. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου το οποίο κάθε φορά φροντίζω να κερδίζω και να ξεπερνώ τις αρχικές μου προσδοκίες!

Λατρεύω να επιλέγω και να μπλέκω υφάσματα και δαντέλες, να προσπαθώ να συνδυάσω το γούστο και το χαρακτήρα της κάθε κοπέλας πάνω στο σώμα της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια και το κάθε σώμα είναι μοναδικό και αναδεικνύεται με διαφορετικό τρόπο.

Πρέπει πρώτα να διαβάσω το σώμα, να συζητήσω με την κάθε κοπέλα για το τι ακριβώς επιθυμεί και τι της αρέσει και κατόπιν, αφού υπάρξει η αμοιβαία εμπιστοσύνη, προχωρώ στη δημιουργία ενός μοναδικού αριστουργήματος! Κάθε νυφικό πρέπει να είναι μοναδικό!!!!

Δεν μπορεί να υπάρξει δεύτερο, από τη στιγμή, που κάθε ένας από εμάς είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, μοναδική! Αυτό που καλούμαι να κάνω, είναι να φροντίσω ώστε το σωστό νυφικό να φορεθεί από το σωστό σώμα, να υποστηριχτεί στο έπακρο, ώστε να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να μας ταιριάζουν όλα!

Ακόμα κι αν έχουμε το αψεγάδιαστο σώμα, σίγουρα κάτι θα μας ταιριάζει περισσότερο, οπότε αυτό θα υποστηρίξουμε καλύτερα! Καλό θα ήταν λοιπόν, να αφεθούμε στα χέρια κάποιου ειδικού, προκειμένου να πάρουμε την πιο σωστή απόφαση, εκείνη που θα αναδείξει την κάθε νυφούλα και θα την κάνει να αισθάνεται άνετα και φυσικά μοναδική!!!